Tweemaal Goud voor Smeets at the Spirtis Selections 2024 contest by CMB

Smeets heeft verschillende medailles gewonnen bij de internationale Spirits Selection by CMB 2024.

Met de steun van Concours Mondial de Bruxelles is « Spirits Selection » uitgegroeid tot een internationaal evenement dat sterke dranken van over de hele wereld beloont. De wedstrijd ging door van 2 tot 6 september en we namen het op tegen een groot aantal spirits die geproefd werden door een selectie aan internationale experts. Whisky’s, cognacs, brandewijnen, rums, wodka’s, gins, pisco’s, grappa’s, baijius en tequila’s en andere sterke dranken worden beoordeeld en geclassificeerd door een panel van internationaal gerenommeerde experts. Hoewel het hoofddoel van de wedstrijd is om de beste dranken ter wereld te benadrukken om consumenten te begeleiden bij hun keuzes, is deze wedstrijd, die al sinds 2006 op reis is, ook een promotietool geworden voor het gastland of de gastregio. Dit jaar ging de wedstrijd door in Renhuai, China tijdens een tocht over de Chishui-rivier. Kortom een wereld referentie onder spirit wedstrijden!

Tijdens deze wedstrijd werd Smeet kwaliteit dan ook beloond! We ontvingen 2x goud & 1x zilver voor onze Smeets Cask Finish variëteiten. Zowel de Port & Tequila Cask Finish ontvingen goud en het zilver ging naar ons Smeets Rum Cask Finish. Dit is een mooie bevestiging dat we met Smeets een mooi gamma aan specialiteiten naar voren brengen.

De Smeets Tequila Cask Finish Limited Edition is nieuwe referentie die we zullen lanceren op de Hasseltse Jeneverfeesten 2024. Dus een zeer mooie start voor dit nieuwe product! Smeets Tequila Cask Finish Limited edition werd extra gerijpt in oude Tequila-vaten van Amerikaanse eik. Hierdoor kreeg deze oude jenever een goudgele kleur en een prikkelend frisse, kruidige en zachte smaak van vanille, met hout-tonen en een fruitige warme afdronk. Een heerlijke exlusiviteit voor liefhebbers, gelaagd en complex.

TIP: Drink ‘m puur en ervaar de kwaliteit.

Smeets Cask Medals

Related News

27/06/2023

Rapha x St. Raphaël special edition wielercollectie

Deze exclusieve samenwerking is een eerbetoon aan de herkomst van beide merken. Vandaag kondigt St…

21/06/2023

La Martiniquaise Benelux aandeelhouder van Sir. James 101 Alcohol Free Drinks

La Martiniquaise Benelux is verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk een belangrijke stap…

31/01/2023

Nieuw bij La Martiniquaise Benelux: Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

‘The ordinary is made extraordinary’ Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe lancering! Vanaf januari…